Sale! hueco View larger

Conjunt de 6 cadires ESTORIL (Xocolata)

6SI-ESTO-CH

New product

Cadires elegants de jardí, terrassa o qualsevol espai d'entreteniment. Molt recomanables per a bars, restaurants i hotels. Per descomptat, perfectes per a ús domèstic, tant a l'interior com a l'exterior.
Estructura plàstica de resina de polipropilè. Resistents i compactes, no requereixen muntatge i es poden apilar sense problemes.
Són resistents al sol i a l'aigua. Podreu gaudir-ne tranquil·lament a qualsevol exterior, ja sigui al pati, al balcó, en pícnics, acampades, etc. Les activitats a l'aire lliure amb familiars i amics estan assegurades.
Molt còmodes per la seva amplitud i per disposar de pràctics reposabraços que permeten relaxar-se i descansar. Fàcils i lleugeres de transportar.

Pes de la cadira: 2,75 kg.
Suporta fins a 110 kg.
Mides: 59x87x60

More details

Warning: Last items in stock!

161,17 €

-21,38 €

182,55 €

CREVICOSTA QUALITY MARKS

  • DEVOLUCIONS O CANVIS A Crevicosta, desitgem que el client quedi plenament satisfet amb cada compra que realitzi amb nosaltres. No obstant això, som conscients que en certes ocasions es pugui voler fer una devolució del producte. Per la nostra part, sempre oferirem una alternativa de canvi segons les seves necessitats. En el cas d'articles amb possibles defectes, CREVICOSTA estudiarà cada cas a través de les imatges facilitades pel client. CREVICOSTA es reserva el dret de decidir el procediment en casos excepcionals. Si l'acord de canvi no fos possible, procediríem a la devolució. A continuació, detallem els passos a seguir per fer el canvi o la devolució: -Des del moment en què el producte arriba a casa del client, aquest té garantit per llei el dret a desistir del contracte de compra, sense indicar el motiu, durant 14 dies naturals des del dia en què hagi rebut el producte. -Els 14 dies naturals per fer la devolució quedaran marcats per la data exacta de l'entrega que ens indiqui l'empresa de transport. -Si el client vol tornar/canviar un producte, sense que hi hagi hagut cap error per la nostra part, se li reemborsarà l'import del producte comprat i les despeses d'enviament inicials. No obstant, deduirem les despeses de la devolució. Aquestes despeses serien les despeses de l'empresa de transport des de casa del client als nostres magatzems, i ascendiran a: 13,90 € per a paquets petits/mitjans, 28 € per cada paquet, per a paquets voluminosos, 40 € per a gandules rígides de resina. - Un cop passats els 14 dies naturals, les despeses de canvi i devolució aniran a càrrec del client essent de nou: 13,90 € per a paquets petits/mitjans, 28 € per cada paquet, per a paquets voluminosos, 40 € per a gandules rígides de resina. CONDICIONS D'EMBALATGE PER RECOLLIR EL PRODUCTE. Tots els articles que vulguin ser canviats o devolts han d'estar ben embalats. CREVICOSTA es reserva el dret de cancel·lar el canvi o la devolució si el producte no és retornat per part de l'usuari en bones condicions.