MARINERA 200cm con Espiral y Poste de Recorrido Total. 8 Varillas.  PROTECCIÓN Total contra los Rayos UV View larger

OLÍMPIA BLAU 200cm amb espiral i post de ruta total. 8 varetes. Protecció total contra els rajos UV

SO-200OLI-14

New product

Paraigua de mida mitjana. Cobrix una superfície de 1,80 cm, que. Disposa d'un mecanisme d'inclinació que li permet un ajust fàcil per protegir-se de la llum solar, depenent de la posició del sol. La seva pràctica funda amb agafadors per al transport fa que el seu viatge a la platja sigui més còmode i agradable. Les mesures exactes es poden comprovar a la fotografia adjunta.

  • Estructura: Alumini de gran qualitat ennegrit inoxidable. Gràcies a això, podem destacar que els nostres productes són robustos i lleugers. Compta amb 8 varetes de fibra de vidre que li donen flexibilitat i un buidat superior que proporciona resistència als petits cops de brisa marina. Amb vents més forts i pluja sempre es recomana tancar el paraigua sense dubtar.
  • Disseny pràctic, funcional i actualitzat del pal que permet ajustar-lo a l'altura desitjada. Els nostres paraigües compten amb un sistema patentat d'esprial per inserir a la sorra de forma ràpida, fàcil i segura. El funcionament del pal es pot comprovar a la fotografia adjunta.
  • Tela de polièster 145g/m2 300D WATERPROOF, amb revestiment de plata i tractament per suportar el sol, que aporta un tacte i aspecte elegants als nostres productes. PROTECCIÓ TOTAL especial UPF100+ contra els raigs UV, garantint una protecció completa davant dels raigs solars. Recomanat per la SKIN CANCER FOUNDATION.

Totes aquestes característiques fan que els nostres paraigües siguin uns dels millors del mercat. I per a conservar-los millor, donem un consell de neteja: aplicar aigua dolça (mai salada ni aigua de mar) amb un drap humit i sabó neutre. No utilitzeu productes abrasius

More details

36,11 €

CREVICOSTA QUALITY MARKS

  • DEVOLUCIONS O CANVIS A Crevicosta, desitgem que el client quedi plenament satisfet amb cada compra que realitzi amb nosaltres. No obstant això, som conscients que en certes ocasions es pugui voler fer una devolució del producte. Per la nostra part, sempre oferirem una alternativa de canvi segons les seves necessitats. En el cas d'articles amb possibles defectes, CREVICOSTA estudiarà cada cas a través de les imatges facilitades pel client. CREVICOSTA es reserva el dret de decidir el procediment en casos excepcionals. Si l'acord de canvi no fos possible, procediríem a la devolució. A continuació, detallem els passos a seguir per fer el canvi o la devolució: -Des del moment en què el producte arriba a casa del client, aquest té garantit per llei el dret a desistir del contracte de compra, sense indicar el motiu, durant 14 dies naturals des del dia en què hagi rebut el producte. -Els 14 dies naturals per fer la devolució quedaran marcats per la data exacta de l'entrega que ens indiqui l'empresa de transport. -Si el client vol tornar/canviar un producte, sense que hi hagi hagut cap error per la nostra part, se li reemborsarà l'import del producte comprat i les despeses d'enviament inicials. No obstant, deduirem les despeses de la devolució. Aquestes despeses serien les despeses de l'empresa de transport des de casa del client als nostres magatzems, i ascendiran a: 13,90 € per a paquets petits/mitjans, 28 € per cada paquet, per a paquets voluminosos, 40 € per a gandules rígides de resina. - Un cop passats els 14 dies naturals, les despeses de canvi i devolució aniran a càrrec del client essent de nou: 13,90 € per a paquets petits/mitjans, 28 € per cada paquet, per a paquets voluminosos, 40 € per a gandules rígides de resina. CONDICIONS D'EMBALATGE PER RECOLLIR EL PRODUCTE. Tots els articles que vulguin ser canviats o devolts han d'estar ben embalats. CREVICOSTA es reserva el dret de cancel·lar el canvi o la devolució si el producte no és retornat per part de l'usuari en bones condicions.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: